В Академії фінансового моніторингу запроваджена Digital-платформа

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 16 березня 2020 року № 406 «Про організаційні заходи щодо запобігання поширенню кононавірусу COVID-19» в Державному закладі післядипломної освіти «Академія фінансового моніторингу» з метою виконання освітніх програм, а також забезпечення проходження навчання з питань фінансового моніторингу запроваджена digital - платформа, яка дозволяє організувати освітній процес із використанням технологій дистанційного навчання.

З метою успішного функціонування digital – платформи спеціалістами Державної служби фінансового моніторингу України та представниками Академії фінансового моніторингу були актуалізовані теми з урахуванням нового законодавства у сфері запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення.

На початку травня на базі digital – платформи із залученням спеціалістів Держфінмоніторингу, Міністерства фінансів України та Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку було проведено навчання представників суб’єктів первинного фінансового моніторингу учасників ринку цінних паперів, які 15.05.2020 успішно склали сертифікаційний іспит.

На офіційному вебсайті Академії фінансового моніторингу наразі доступний актуальний календар запланованих навчальних заходів.

Рекомендуємо суб’єктам фінансового моніторингу використовувати можливості технологій дистанційного навчання та активно долучатися до digital - платформи Академії фінансового моніторингу.

З більш детальною інформацією щодо проходження навчання на базі digital - платформи можна ознайомитися на офіційному вебсайті Державного закладу післядипломної освіти «Академія фінансового моніторингу» - https://finmonitoring.in.ua/ або за телефонами (050) 605-57-71, (044) 594-16-24, (044) 594-16-22.

__________________________________________