Оновлено та актуалізовано Методичні рекомендації щодо виявлення публічних діячів та забезпечення проведення фінансового моніторингу їх фінансових операцій

Державною службою фінансового моніторингу України оновлено та актуалізовано Методичні рекомендації щодо виявлення публічних діячів та забезпечення проведення фінансового моніторингу їх фінансових операцій з урахуванням змін у чинному законодавстві України.
У числі змін слід виділити посилання на новий інформаційний ресурс, що містить базу даних публічних діячів, близьких до них та пов’язаних з ними осіб. Зазначений ресурс створений громадською організацією «Центр протидії корупції» спеціально для використання з метою виконання Закону України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення».
Оновлені Методичні рекомендації розміщені на веб-сайті Держфінмоніторингу у розділі «Фінансовий моніторинг»  - «Методологія»/«Рекомендації»/«Методичні рекомендації з організації фінансового моніторингу».

 
Прес-служба
Держфінмоніторингу
presa@fiu.gov.ua