Відбулось перше засідання ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування нового складу Громадської ради при Держфінмоніторингу

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 3 листопада 2010 року № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики», ініціативна група повідомляє про початок прийому заяв від інститутів громадянського суспільства щодо участі в установчих зборах по формуванню нового складу Громадської ради при Держфінмоніторингу.

Установчі збори відбудуться 22 січня 2015 року об 11 годині в приміщенні Держфінмоніторингу (м. Київ, вул. Білоруська, 24).

Інститутам громадянського суспільства, які бажають делегувати своїх представників до участі в установчих зборах, публікуємо:

Порядок подання заяв  для участі в установчих зборах по формуванню нового складу Громадської ради при Держфінмоніторингу
;

Порядок проведення установчих зборів по формуванню нового складу Громадської ради при Держфінмоніторингу;


Склад ініціативної групи з підготовки установчих зборів по формуванню нового складу Громадської ради при Держфінмоніторингу.

Відповідальна особа – член ініціативної групи Cторожук Тетяна Володимирівна.


Електронна адреса: vz330@fiu.gov.ua 

Телефон: (044) 594-16-34

 

 

 Прес-служба
Держфінмоніторингу

presa@fiu.gov.ua