В місті Львові відбувся міжнародний науково-практичний семінар на тему «Оцінка національної системи фінансового моніторингу Комітетом Ради Європи MONEYVAL»

 В місті Львові з 17 по 18 листопада 2016 року відбувся спільний міжнародний науково-практичний семінар ОБСЄ, Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) GmbH та Держфінмоніторингу на тему «Оцінка національної системи фінансового моніторингу Комітетом Ради Європи MONEYVAL».

Особлива увага під час семінару була приділена співпраці з Комітетом, а також обговорено організаційні та практичні питання готовності до проведення оцінки Комітетом MONEYVAL.

Детально на семінарі було розглянуто питання щодо функціонування системи фінансового моніторингу України в контексті безпосередніх результатів виконання Рекомендацій FATF, а також питання щодо показників національної оцінки ризиків.

Крім того, на зазначеному заході обговорено питання щодо досвіду Польської Республіки та Республіки Вірменія щодо оцінювання Комітетом MONEYVAL та інші актуальні аспекти.

 

 

Прес-служба
Держфінмоніторингу

presa@fiu.gov.ua
www.fiu.gov.ua

 

 Довідково:

 Черговий (5-й) раунд оцінки системи протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення в Україні запланований на березень-квітень 2017 року.