В Держфінмоніторингу проходить тренінг на тему: «Виявлення, вилучення та управління доходами, отриманими від злочинної діяльності»

В Держфінмоніторингу в рамках співпраці з Антикорупційною Ініціативою Європейського Союзу в Україні з 19 по 21 березня 2018 року проходить тренінг на тему: «Виявлення, вилучення та управління доходами, отриманими від злочинної діяльності».

Тренінг відбувається за участі експерта з Португальської Республіки Педро Гомеса Перейри, який спеціалізується у сфері повернення активів.
Участь у заході приймають близько 30 представників Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, Національного антикорупційного бюро України та Держфінмоніторингу.
Детально на тренінгу розглядаються питання, пов’язані з розшуком активів та розслідуванням економічних злочинів, застосуванням стандартів захисту інформації, обміном інформацією та фактами щодо виявлення, вилучення та управління доходами, отриманими від злочинної діяльності.
Особлива увага приділена обговоренню міжнародних стандартів щодо повернення активів та практичним аспектам застосування законодавства під час виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів.
 
Прес-служба
Держфінмоніторингу
presa@fiu.gov.ua
www.fiu.gov.ua