В Держфінмоніторингу проходить міжнародний науково-практичний семінар на тему «Практика застосування Рекомендацій FATF та реалізація результатів Національної оцінки ризиків»

В Держфінмоніторингу 22 та 23 травня 2018 року за підтримки Координатора проектів ОБСЄ в Україні та за участі представників Міністерства фінансів Польщі проходить міжнародний науково-практичний семінар на тему «Практика застосування Рекомендацій FATF та реалізація результатів Національної оцінки ризиків». Семінар відбувається в рамках щорічних заходів щодо обміну досвідом між підрозділами фінансової розвідки України та Польщі.
Учасниками семінару є представники державних, правоохоронних та судових органів України, а також професійних організацій суб’єктів первинного фінансового моніторингу, навчальних закладів та наукових установ.
Особлива увага під час семінару приділена принципам роботи експертних місій Комітету Ради Європи MONEYVAL, а також новій концепції методології Національної оцінки ризиків.
Крім того, на зазначеному заході обговорюються питання, які стосуються практичних аспектів застосування 6 та 7 Рекомендацій FATF щодо цільових фінансових санкцій, пов’язаних з тероризмом, його фінансуванням та розповсюдженням зброї масового знищення.
 
Прес-служба
Держфінмоніторингу
presa@fiu.gov.ua
www.fiu.gov.ua