У місті Львів відбувся семінар на тему «Актуальні питання в розслідуваннях економічних злочинів»

У місті Львів 20 - 21 березня 2019 року відбувся міжнародний науково-практичний семінар на тему «Актуальні питання в розслідуваннях економічних злочинів», організований Консультативною місією Європейського Союзу з реформування сектору цивільної безпеки України, у співпраці з Державним закладом післядипломної освіти «Академія фінансового моніторингу».
Участь у семінарі прийняли міжнародні експерти, представники Державної служби фінансового моніторингу України, Державної міграційної служби України, Головного управління розвідки Міністерства оборони України, судді та представники правоохоронних органів.
Головна мета семінару – встановлення діалогу на високому рівні з відповідними державними органами з метою подальшого розвитку та удосконалення системи розслідування економічних злочинів.
Окремий наголос слід зробити на тому, що зазначений семінар має високу актуальність та практичну значущість для представників правоохоронних та судових органів. В ході його проведення відбулося обговорення питань з реалізації заходів щодо розслідування економічних злочинів.
Також окрему увагу під час семінару було приділено питанням щодо інстументів розшуку корупційних доходів, ризикам ринку цінних паперів у сфері фінансового моніторингу, засобам забезпечення інформаційної безпеки, особливостям застосування міжнародного досвіду щодо порядку взаємодії підрозділів фінансових розвідок та методологічним засадам розслідування фінансового шахрайства.
 
Прес-служба
Держфінмоніторингу
presa@fiu.gov.ua
www.fiu.gov.ua