Проведено черговий практикум-тренінг в рамках підготовки до місії експертів MONEYVAL

Державною службою фінансового моніторингу України продовжується тренінгова робота щодо підготовки до 5-го раунду взаємної оцінки національної системи запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення Комітетом експертів Ради Європи з питань оцінки заходів протидії відмиванню коштів та фінансуванню тероризму (MONEYVAL).
Черговий практикум - тренінг 20 січня ц.р. організовано для операторів поштового зв"язку, які проводять фінансові операції з переказу коштів, за участю Міністерства інфраструктури України.
Під час тренінгу було презентовано основні аспекти підготовки до оцінки суб’єктів первинного фінансового моніторингу, що регулюються Міністерством інфраструктури України, та обговорено орієнтовний перелік питань, що можуть бути підняті в рамках роботи місії.

Довідково:
П’ятий раунд взаємної оцінки національної системи запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення Комітетом експертів Ради Європи з питань оцінки заходів протидії відмиванню коштів та фінансуванню тероризму (MONEYVAL), відбудеться у період з 27 березня по 8 квітня 2017 року.

Прес-служба
Держфінмоніторингу
presa@fiu.gov.ua
www.fiu.gov.ua