Привітання Голови Державної служби фінансового моніторингу України Черкаського Ігоря Борисовича з нагоди 30-ї річниці Дня Незалежності України

Шановні співвітчизники!

З нагоди тридцятої річниці Дня Незалежності України, прийміть найсердечніше вітання і побажання!

За роки своєї незалежності нам довелося здолати низку викликів та перешкод на шляху розбудови української державності. Лише завдяки згуртованості, об’єднанню зусиль та наполегливої праці ми зможемо зміцнити силу і славу нашої Батьківщини. Як підрозділ фінансової розвідки України ми знайшли сили збалансовано здійснювати операційну роботу з проведення фінансових розслідувань у русі результативності та ефективності.

Держфінмоніторинг разом з усіма суб’єктами фінансового моніторингу та громадськістю і надалі продовжить покращувати національну систему боротьби з відмиванням кримінальних доходів та фінансуванням тероризму з метою захисту прав та законних інтересів громадян, суспільства і держави.

Від щирого серця зичимо Вам оптимізму, родинного щастя, міцного здоров’я, суспільного миру та злагоди, невичерпної енергії та творчої наснаги для подальшої плідної праці на благо українського суспільства. Бажаємо вам мирного неба, нових здобутків та життя у процвітаючій Україні! Нехай ваші серця будуть сповнені гордістю за нашу державу, прагненням до єднання та порозуміння.

З повагою
Голова Державної служби
фінансового моніторингу України
Ігор Черкаський
 

_________________________________________________