Представники Держфінмоніторингу взяли участь у засіданнях Робочих груп Егмонтської групи підрозділів фінансової розвідки, що проходять у м. Джакарта, Індонезія

У період з 28 по 30 січня п.р., у м. Джакарта, Індонезія, представники Держфінмоніторингу взяли участь у засіданнях Робочих груп Егмонтської групи підрозділів фінансової розвідки, зокрема у засіданнях Робочої групи з обміну інформацією (IEWG) та Робочої групи з питань технічної допомоги та тренінгів (TATWG).
У ході зазначених засідань, представники Держфінмоніторингу обговорили проект Егмонтської групи «Типології ПФР щодо відмивання коштів, одержаних від корупції», спрямований на боротьбу з корупцією, відмиванням коштів (Робоча група з обміну інформацією, яка скеровує даний проект, надала Держфінмоніторингу статус учасника команди проекту для продовження подальшої роботи над проектом), а також проект «Посібник щодо співпраці ПФР з митними органами», метою якого є сприяння співпраці між ПФР та митними органами шляхом розробки Посібника щодо співпраці ПФР з митними органами.
 
Прес-служба
Держфінмоніторингу
presa@fiu.gov.ua
www.fiu.gov.ua