Представники Держфінмоніторингу прийняли участь в Консультаційному форумі «15 років Координатора проектів ОБСЄ в Україні: погляд в минуле для визначення подальшої стратегії допомоги країні»

13 лютого п.р. в м. Київ представники Держфінмоніторингу взяли участь в Консультаційному форумі «15 років Координатора проектів ОБСЄ в Україні: погляд в минуле для визначення подальшої стратегії допомоги країні», що проводився Координатором проектів ОБСЄ в Україні.
У вищезазначеному заході взяли участь Генеральний Секретар ОБСЄ Ламберто Заньєр, Координатор проектів ОБСЄ в Україні Вайдотас Верба, представники державних органів та громадського сектору.
Під час роботи форуму, було обговорено широке коло питань щодо планів проектної діяльності на 2015 рік та подальшу перспективу у сфері демократизації і належного урядування, верховенства права та прав людини, а також економіко-екологічних і військово-політичних питань, зокрема питань боротьби з відмиванням коштів та фінансуванням тероризму.
Держфінмоніторинг та Координатор проектів ОБСЄ в Україні продовжують спільну роботу з актуальних питань спрямованих на підтримку реформ, подолання кризи, боротьби з відмиванням коштів та фінансуванням тероризму, зокрема започатковано проект «Допомога Україні у протидії відмиванню коштів та фінансуванню тероризму».
Довідково:
Організація безпеки та співробітництва в Європі (ОБСЄ) – регіональна організація, яка поєднує 56 країн, розташованих в Північній Америці, Європі й Центральній Азії. У січні 1995 року вона набула статусу міжнародної організації. Україна є учасницею ОБСЄ з 30 січня 1992 року. Сьогодні ОБСЄ – це трансатлантична безпекова структура, повноправним членом якої є Україна.

 
Прес-служба
Держфінмоніторингу
presa@fiu.gov.ua
www.fiu.gov.ua