Представники Держфінмоніторингу беруть участь у семінарі з питань міжнародних мереж з відмивання коштів у м. Відень (Австрійська Республіка)

У період з 11 по 13 грудня 2018 року під егідою Управління ООН з наркотиків та злочинності проходить семінар з питань міжнародних мереж з відмивання коштів (м. Відень, Австрійська Республіка) за участі представників Держфінмоніторингу.
Семінар зосереджений на питаннях професійної організації та проведенні міжнародних операцій щодо боротьби з відмиванням коштів.
Серед кола питань семінару - поточні та нещодавні справи відносно того, яким чином злочинні мережі збирають, переміщають, використовують та зберігають злочинні кошти, а також проведення практичних занять щодо руйнування мереж з відмивання коштів.
Такого роду зустрічі сприяють просуванню та посиленню міжнародної співпраці щодо протидії незаконним фінансовим потокам.
Участь у зазначеному семінарі відбувається за сприяння та в рамках співпраці Держфінмоніторингу із Координатором проектів ОБСЄ в Україні.
 
Прес-служба
Держфінмоніторингу
presa@fiu.gov.ua
www.fiu.gov.ua