Представники Державної служби фінансового моніторингу України беруть участь у Міжнародній конференції з питань протидії відмиванню коштів та відповідності: боротьба з фінансовими злочинами, що проходить у м. Братислава (Словацька Республіка)

У період з 10 по 11 грудня 2018 року у м. Братислава (Словацька Республіка) триває 6-та Міжнародна конференція з питань протидії відмиванню коштів та відповідності: боротьба з фінансовими злочинами, за участі представників Держфінмоніторингу.
У ході зазначеної Конференції розглядаються питання щодо нового регулювання, реформ та виконання вимог у сфері протидії відмиванню коштів та фінансуванню тероризму, зокрема ідентифікації клієнта та верифікації кінцевого бенефіціарного власника; методів боротьби з відмиванням коштів; міжнародних санкцій.
Конференцію проводять експерти Спеціального комітету Ради Європи із взаємної оцінки заходів протидії відмиванню коштів та фінансуванню тероризму (MONEYVAL), підрозділів фінансових розвідок, Управління контролю за іноземними активами США та ін.
Участь у зазначеній Міжнародній конференції відбувається за сприяння та в рамках співпраці Держфінмоніторингу із Антикорупційною ініціативою ЄС в Україні.
 
Прес-служба
Держфінмоніторингу
presa@fiu.gov.ua
www.fiu.gov.ua