Представник Держфінмоніторингу взяв участь у якості експерта у 2-му етапі національного тренінгу в м. Ташкент, Республіка Узбекистан

Представник Держфінмоніторингу взяв участь у якості експерта у 2-му етапі національного тренінгу щодо Стратегічного аналізу фінансової інформації для виявлення ризику відмивання доходів та фінансування тероризму, що проходив в період з 11 по 14 лютого 2020 року у м. Ташкент, Республіка Узбекистан.

Зазначений захід був організований Управлінням ООН з наркотиків і злочинності спільно з Генеральною прокуратурою Республіки Узбекистан при підтримці Посольства США в Республіці Узбекистан.

Під час семінару експерти з Республіки Казахстан, Республіки Білорусь та України ознайомили представників Генеральної прокуратури Республіки Узбекистан, Академії Генеральної прокуратури Республіки Узбекистан та Центрального банку Республіки Узбекистан з методами та перевагами стратегічного аналізу фінансової інформації.

Представник України поділився досвідом щодо можливостей застосування на практиці критичного мислення та презентував продукти стратегічного аналізу. Також в ході презентації було детально ознайомлено учасників із типологічними дослідженнями Держфінмоніторингу.

________________________________________