Представник Держфінмоніторингу взяв участь у VII Національному форумі «Нерухомість України як сегмент економіки держави. Європейський напрямок розвитку»

Представник Держфінмоніторингу 14 грудня 2018 року взяв участь у Національному форумі на тему «Нерухомість України як сегмент економіки держави. Європейський напрямок розвитку», що організований Спілкою фахівців з нерухомого майна України, за підтримки Міжнародної федерації FIABCI – Україна.
У Форумі взяли участь представники державних органів, Верховної Ради України, професійні об’єднання у сфері нерухомого майна та учасники ріелторської спільноти.
Під час зазначеного Форуму були підняті питання розвитку ринку нерухомості в Україні з урахуванням світової практики підвищення інвестиційної привабливості ринку нерухомості України, зокрема через створення конкурентних умов запровадження передового європейського досвіду. 
В рамках Форуму, представник Держфінмоніторингу взяв активну участь у роботі Панельної дискусії на тему: «Яким буде ринок нерухомості України після прийняття закону «Про брокерську діяльність у сфері нерухомості».
Слід відмітити, що Держфінмоніторинг в рамках партнерських відносин з приватним сектором особливу увагу приділяє налагодженню роботи з професійною спільнотою, у тому числі на ринку нерухомого майна,  в частині впровадження новітніх законодавчих, організаційних та методологічних процедур для суб’єктів первинного фінансового моніторингу у сфері запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення.

Прес-служба 
Держфінмоніторингу
www.fiu.gov.ua
presa@fiu.gov.ua