Представник державної служби фінансового моніторингу України прийняв участь у засіданні Економічного комітету Організації з безпеки і співробітництва в Європі (ОБСЄ)

У період з 19 по 20 жовтня п.р. у м. Відень, Австрійська Республіка, представник Держфінмоніторингу прийняв участь у засіданні Економічного комітету Організації з безпеки і співробітництва в Європі (ОБСЄ) на тему: «Боротьба з корупцією та з відмиванням коштів: значення міжурядового та міжвідомчого співробітництва».
Під час засідання були обговорені виклики та кроки на шляху подолання корупції та відмивання коштів, а також розглянуті подальші заходи по підтримці інституційної спроможності системи фінансового моніторингу.
Крім того, представник Держфінмоніторингу, з метою продовження співпраці України та ОБСЕ, виступив перед учасниками засідання із доповіддю на тему: «Боротьба з корупцією та з відмиванням коштів: значення міжурядового та міжвідомчого співробітництва».
На зазначеному засіданні учасників ознайомлено з проведенням Національної оцінки ризиків в Україні в рамках співробітництва між Держфінмоніторингом та ОБСЄ і в свою чергу обговорені можливі шляхи подальшого міжнародного співробітництва між ОБСЄ та Держфінмоніторингом.

 
Прес-служба
Держфінмоніторингу
presa@fiu.gov.ua
www.fiu.gov.ua