Повідомлення про публічне громадське обговорення проекту оцінених корупційних ризиків та заходів щодо їх усунення у діяльності Держфінмоніторингу на 2020 рік.

Державна служба фінансового моніторингу України повідомляє про публічне громадське обговорення проєктів оцінених корупційних ризиків та заходів щодо їх усунення, викладених у додатку 1 «Опис ідентифікованих корупційних ризиків у діяльності Державної служби фінансового моніторингу України, чинники корупційних ризиків та можливі наслідки корупційного правопорушення чи правопорушення, пов’язаного з корупцією» та у додатку 2 «Таблиця оцінених корупційних ризиків та заходів щодо їх усунення» до Звіту за результатами оцінки корупційних ризиків у діяльності Державної служби фінансового моніторингу України у 2020 році, розміщених на веб-сайті у розділі «Про службу» / «Запобігання корупції» / «Антикорупційні програми».

Місце проведення заходу: м. Київ, вул. Білоруська, 24, (адмінбудівля Держфінмоніторингу, 1 поверх, каб. 123).

Дата та час проведення заходу: 07.08.2020 року о 10-00 год.

Запрошуються представники громадських організацій.

Інформацію щодо учасників обговорення (прізвище, ім’я, по батькові, назва організації, контактний телефон, e-mail) просимо надати до 12-00 год. 01.08.2020, контактна особа – Анісков Валерій Євгенович (тел. (044) 594-16-97, електронна пошта: anticor@fiu.gov.ua).

Вхід тільки за документами, що посвідчують особу (паспорт).

Зауваження та пропозиції стосовно змісту оцінених корупційних ризиків та заходів щодо їх усунення у діяльності Держфінмоніторингу на 2020 рік надавати у письмовій та електронній формі за наступними адресами:

Державна служба фінансового моніторингу України, вул. Білоруська, 24, м. Київ, 04050, e-mail: anticor@fiu.gov.ua.

_____________________________________