Підписано Меморандум про взаєморозуміння між Держфінмоніторингом та Підрозділом фінансової розвідки Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії

Голова Державної служби фінансового моніторингу України Ігор Черкаський підписав з Головою Підрозділу фінансової розвідки Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії Яном Мінотом новий Меморандум про взаєморозуміння щодо співробітництва у сфері протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення. 
Так, Держфінмоніторинг і Підрозділ фінансової розвідки Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії мають підвищити ефективність обміну інформацією про фінансові операції, які можуть бути пов'язані з підозрою у легалізації доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванням тероризму та фінансуванням розповсюдження зброї масового знищення. 
З текстом Меморандуму можна ознайомитись у розділі «Діяльність» - «Міжнародне співробітництво»/«Меморандуми про взаєморозуміння».
Наразі Держфінмоніторингом укладено 76 міжнародних угод щодо співробітництва з підрозділами фінансових розвідок іноземних держав.

Прес-служба
Держфінмоніторингу
presa@fiu.gov.ua
www.fiu.gov.ua