Підписано Меморандум про взаєморозуміння між Державною службою фінансового моніторингу України та Підрозділом фінансової розвідки Держави Кувейт щодо співробітництва в сфері протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення.

Голова Державної служби фінансового моніторингу України Ігор Черкаський підписав з Директором Підрозділу фінансової розвідки Держави Кувейт Газі Аль Абдельджаліл Меморандум про взаєморозуміння щодо співробітництва у сфері протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення.
Так, Держфінмоніторинг і Підрозділ фінансової розвідки Держави Кувейт обмінюватимуться інформацією про фінансові операції, які можуть бути пов'язані з підозрою у легалізації доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванням тероризму та фінансуванням розповсюдження зброї масового знищення. Наразі Держфінмоніторингом укладено 78 міжнародних угод щодо співробітництва з підрозділами фінансових розвідок іноземних держав.
 
Прес-служба
Дерфінфоніторингу
presa@fiu.gov.ua
www.fiu.gov.ua