Підписано Договір про співробітництво щодо навчання та підвищення кваліфікації з питань фінансового моніторингу

Відповідно до Порядку організації та координації роботи з перепідготовки і підвищення кваліфікації спеціалістів з питань фінансового моніторингу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 19.08.2015 № 610, 12.03.2020 підписано Договір про співробітництво між Державною службою фінансового моніторингу України та Інститутом післядипломної освіти та бізнесу щодо навчання та підвищення кваліфікації з питань фінансового моніторингу.

Предметом цього договору є співробітництво з питань навчання та підвищення кваліфікації відповідальних працівників суб’єктів первинного фінансового моніторингу, а також працівників, залучених до проведення фінансового моніторингу суб’єктів первинного фінансового моніторингу.

Навчання та підвищення кваліфікації буде проводитись відповідно до освітньої програми, затвердженої Інститутом післядипломної освіти та бізнесу, та погодженої з Держфінмоніторингом і Нацкомфінпослуг. З освітньою програмою можна ознайомитись в рубриці «Фінансовий моніторинг/Інша тренінгова активність/Тренінгова активність/Освітні програми».

Інститут післядипломної освіти та бізнесу знаходиться за адресою: м. Київ, вул. Є. Сверстюка, 11 Б. Детальну інформацію про заклад можна дізнатися на сайті www.ipob.kiev.ua.

 

_________________________________________________________