Підписано Договір про співробітництво між Державною службою фінансового моніторингу України та Інститутом післядипломної освіти та бізнесу щодо навчання та підвищення кваліфікації з питань фінансового моніторингу

Відповідно до Порядку організації та координації роботи з перепідготовки і підвищення кваліфікації спеціалістів з питань фінансового моніторингу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 19.08.2015 № 610, 11 листопада 2015 року підписано Договір про співробітництво між Державною службою фінансового моніторингом України та Інститутом післядипломної освіти та бізнесу щодо навчання та підвищення кваліфікації з питань фінансового моніторингу.
Предметом цього договору є співробітництво з питань навчання та підвищення кваліфікації відповідальних працівників суб’єктів первинного фінансового моніторингу, а також працівників, залучених до проведення фінансового моніторингу суб’єктів первинного фінансового моніторингу.
Навчання та підвищення кваліфікації буде здійснюватись відповідно до освітньої програми, затвердженої Інститутом післядипломної освіти та бізнесу, та погодженої Держфінмоніторингом та Нацкомфінпослуг, з якою можна буде ознайомитись в рубриці «Фінансовий моніторинг» - «Навчання»/«Освітні програми».
ТОВ «Інститут післядипломної освіти та бізнесу» знаходиться за адресою: м. Київ, вул. Раскової, буд. 11, корп. Б. Детальну інформацію про навчальний заклад можна дізнатися на сайті www.ipob.com.ua.
 
Прес-служба
Держфінмоніторингу
presa@fiu.gov.ua
www.fiu.gov.ua