Підписано Договір про співробітництво між Державною службою фінансового моніторингу України та Вищим навчальним закладом Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі» щодо навчання та підвищення кваліфікації з питань фінансового моніторингу

Відповідно до Порядку організації та координації роботи з перепідготовки і підвищення кваліфікації спеціалістів з питань фінансового моніторингу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 19.08.2015 № 610, 26 квітня 2016 року підписано Договір про співробітництво між Державною службою фінансового моніторингу України та Вищим навчальним закладом Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі» щодо навчання та підвищення кваліфікації з питань фінансового моніторингу.
Предметом цього договору є співробітництво з питань навчання та підвищення кваліфікації відповідальних працівників суб’єктів первинного фінансового моніторингу, а також працівників, залучених до проведення фінансового моніторингу суб’єктів первинного фінансового моніторингу.
Навчання та підвищення кваліфікації буде здійснюватись відповідно до освітньої програми, затвердженої Вищим навчальним закладом Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі», та погодженої з Держфінмоніторингом та Нацкомфінпослуг. З освітньою програмою можна ознайомитись в рубриці «Фінансовий моніторинг» - «Навчання»/«Освітні програми»
Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі» знаходиться за адресою: м. Полтава, вул. Коваля, 3. Детальну інформацію про заклад можна дізнатися на сайті puet.edu.ua.

Прес-служба
Держфінмоніторингу
presa@fiu.gov.ua
www.fiu.gov.ua