Підписано Договір про співробітництво між Державною службою фінансового моніторингу України та Приватним акціонерним товариством «Вищий навчальний заклад «Київський міжгалузевий інститут підвищення кваліфікації» щодо навчання та підвищення кваліфікації з

Відповідно до Порядку організації та координації роботи з перепідготовки і підвищення кваліфікації спеціалістів з питань фінансового моніторингу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 19.08.2015 № 610, 21 червня 2018 року підписано Договір про співробітництво між Державною службою фінансового моніторингу України та Приватним акціонерним товариством «Вищий навчальний заклад «Київський міжгалузевий інститут підвищення кваліфікації» щодо навчання та підвищення кваліфікації з питань фінансового моніторингу.
Предметом цього договору є співробітництво з питань навчання та підвищення кваліфікації відповідальних працівників суб’єктів первинного фінансового моніторингу, а також працівників, залучених до проведення фінансового моніторингу суб’єктів первинного фінансового моніторингу.
Навчання та підвищення кваліфікації буде проводитись відповідно до освітньої програми, затвердженої Приватним акціонерним товариством «Вищий навчальний заклад «Київський міжгалузевий інститут підвищення кваліфікації», та погодженої з Держфінмоніторингом і Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг. З освітньою програмою можна ознайомитись в розділі «Фінансовий моніторинг» - «Навчання»/«Освітні програми».
Приватне акціонерне товариство «Вищий навчальний заклад «Київський міжгалузевий інститут підвищення кваліфікації» знаходиться за адресою: м. Київ, вул. Дмитрівська, 71. Детальну інформацію про заклад можна дізнатися на сайті www.kmipk.kiev.ua.
 
Прес-служба
Держфінмоніторингу
presa@fiu.gov.ua
www.fiu.gov.ua