Підписано Договір про співробітництво між Державною службою фінансового моніторингу України та Приватним акціонерним товариством «Харківський центр науково-технічної та економічної інформації» щодо перепідготовки та підвищення кваліфікації з питань фінанс

Відповідно до Порядку організації та координації роботи з перепідготовки і підвищення кваліфікації спеціалістів з питань фінансового моніторингу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 19.08.2015 № 610, 20 червня 2017 року підписано Договір про співробітництво між Державною службою фінансового моніторингом України та Приватним акціонерним товариством «Харківський центр науково-технічної та економічної інформації» щодо перепідготовки та підвищення кваліфікації з питань фінансового моніторингу.
Предметом цього договору є співробітництво з питань перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників суб’єктів первинного фінансового моніторингу, які відповідальні за проведення фінансового моніторингу, а також працівників, залучених до проведення фінансового моніторингу, держане регулювання та нагляд за якими здійснює Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку.
Перепідготовка та підвищення кваліфікації буде здійснюватись відповідно до освітньої програми, затвердженої ПРАТ «Харківський центр науково-технічної та економічної інформації», та погодженої Держфінмоніторингом та Національною комісією з цінних паперів та фондового ринку, з якою можна буде ознайомитись в рубриці «Міжвідомче співробітництво / Освітні програми».
ПРАТ «Харківський центр науково-технічної та економічної інформації» знаходиться за адресою: м. Харків, пр-т Гагаріна, 4. Детальну інформацію про навчальний заклад можна дізнатися на сайті www.cntei.com.ua.

Прес-служба
Держфінмоніторингу
presa@fiu.gov.ua
www.fiu.gov.ua