Підписано Договір про співробітництво між Державною службою фінансового моніторингу України та Приватним акціонерним товариством «Харківський центр науково-технічної та економічної інформації» щодо навчання та підвищення кваліфікації з питань фінансового

Відповідно до Порядку організації та координації роботи з перепідготовки і підвищення кваліфікації спеціалістів з питань фінансового моніторингу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 19.08.2015 № 610, 26 листопада 2015 року підписано Договір про співробітництво між Державною службою фінансового моніторингом України та Приватним акціонерним товариством «Харківський центр науково-технічної та економічної інформації» щодо навчання та підвищення кваліфікації з питань фінансового моніторингу.
Предметом цього договору є співробітництво з питань навчання та підвищення кваліфікації відповідальних працівників, а також інших працівників ринку цінних паперів, залучених до проведення фінансового моніторингу, щодо запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення.
Навчання та підвищення кваліфікації буде здійснюватись відповідно до освітньої програми, затвердженої ПАТ «Харківський центр науково-технічної та економічної інформації», та погодженої Держфінмоніторингом та Національною комісією з цінних паперів та фондового ринку, з якою можна буде ознайомитись в рубриці «Міжвідомче співробітництво / Міжвідомча координація».
ПАТ «Харківський центр науково-технічної та економічної інформації»знаходиться за адресою: м. Харків, пр-т Гагаріна, 4. Детальну інформацію про навчальний заклад можна дізнатися на сайті
www.cntei.com.ua.

 
 
Прес-служба
Держфінмоніторингу
presa@fiu.gov.ua
www.fiu.gov.ua