Підписано Договір про співробітництво між Державною службою фінансового моніторингу України та Одеським національним економічним університетом щодо перепідготовки та підвищення кваліфікації з питань фінансового моніторингу

Відповідно до Порядку організації та координації роботи з перепідготовки і підвищення кваліфікації спеціалістів з питань фінансового моніторингу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 19.08.2015 № 610, 25 липня 2016 року підписано Договір про співробітництво між Державною службою фінансового моніторингу України та Одеським національним економічним університетом щодо перепідготовки та підвищення кваліфікації з питань фінансового моніторингу.
Предметом цього договору є співробітництво з питань перепідготовки та підвищення кваліфікації відповідальних працівників суб’єктів первинного фінансового моніторингу, а також працівників, залучених до проведення фінансового моніторингу суб’єктів первинного фінансового моніторингу.
Перепідготовка та підвищення кваліфікації буде здійснюватись відповідно до освітніх програм, затверджених Одеським національним економічним університетом, та погоджених з Держфінмоніторингом, Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг та Національною комісією з цінних паперів та фондового ринку. З освітніми програмами можна ознайомитись в рубриці «Міжвідомче співробітництво / Освітні програми».
Одеський національний економічний університет знаходиться за адресою: м. Одеса, вул. Преображенська, 8. Детальну інформацію про заклад можна дізнатися на сайті oneu.edu.ua.

Прес-служба
Держфінмоніторингу

presa@fiu.gov.ua
www.fiu.gov.ua