Підготовлено Збірку актів законодавства у сфері фінансового моніторингу

Державною службою фінансового моніторингу України за підтримки Координатора проектів ОБСЄ в Україні та участі авторитетних фахівців розроблено Збірку актів законодавства з питань запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення (з коментарями та роз’ясненнями).
Збірка підготовлена шляхом узагальнення та систематизації чинних нормативно-правових актів у сфері фінансового моніторингу. У виданні містяться коментарі, наявні офіційні роз’яснення та історичні довідки щодо нормативно-правових актів, для ефективного їх застосування у правозастосовчій діяльності. Видання розраховано на працівників суб’єктів фінансового моніторингу, правоохоронних та судових органів, наукових працівників, а також викладачів, аспірантів, студентів вищих юридичних навчальних закладів і практикуючих юристів.
Як відзначив Голова Держфінмоніторингу Ігор Борисович Черкаський: «Представлений матеріал підтримує всіх учасників національної системи фінансового моніторингу (як з державного, так і з приватного секторів) в контексті професійної реалізації їхніх прав та інтересів, а також дотриманню покладених зобов’язань».
Із виданням можна ознайомитись на веб-сайті Держфінмоніторингу за посиланням «
Збірка актів законодавства з питань запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення (з коментарями та роз’ясненнями)».

Прес-служба
Держфінмоніторингу
presa@fiu.gov.ua
www.fiu.gov.ua