Підготовлено науково-практичний коментар до Закону про боротьбу з відмиванням коштів

Державною службою фінансового моніторингу України 28 вересня п.р. за підтримки ОБСЄ в рамках програми технічної допомоги «Допомога Україні у протидії відмиванню коштів та фінансуванню тероризму» презентовано науково-практичний коментар до Закону України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення» (далі - Закон).
Участь у презентації коментаря до Закону взяли представники провідних наукових та навчальних закладів України, компетентних державних органів та громадських об’єднань з питань боротьби з відмиванням доходів та фінансуванням тероризму.
Вказаний Коментар підготовлений авторитетними науковцями, юристами та економістами, які мають досвід роботи з питань фінансового моніторингу та спеціалізуються у регулюванні правовідносин фінансового, адміністративного, інформаційного, цивільного та кримінального характеру.
Підготовка Коментаря супроводжувалась підтримкою Державної служби фінансового моніторингу України, а також Координатора проектів ОБСЄ в Україні.
Коментар розрахований на якнайширше коло спеціалістів суб’єктів фінансового моніторингу, правоохоронних органів, суддів, громадських об’єднань, науковців та студентів, які вивчають фінансові дисципліни та сприятиме організації навчання та підвищення кваліфікації фахівців, задіяних у національній системі протидії відмиванню доходів, одержаних злочинним шляхом, та фінансуванню тероризму.

 
Прес-служба
Держфінмоніторингу
presa@fiu.gov.ua
www.fiu.gov.ua