Опублікована колонка Голови Державної служби фінансового моніторингу України, Ігоря Черкаського в Інформаційному порталі «YouControl»

Голова Державної служби фінансового моніторингу України, Ігор Борисович Черкаський, в колонці на Інформаційному порталі YouControl поділився планами роботи на 2024 рік.

У статті Ігор Черкаський зосередив свою увагу на актуальних антилегалізаційних темах, що цікавлять громадськість та професійну спільноту, зокрема щодо ролі Держфінмоніторингу у захисті фінансової системи країни, використання у звітуванні ризик-орієнтованого підходу, міжвідомчої та міжнародної співпраці тощо.

Важливим акцентом у статті стало обговорення законодавчих змін у сфері фінмоніторингу у контексті наших євроінтеграційних зусиль.

Головою Держфінмоніторингу також поінформовано громадськість про плани роботи Служби, зокрема щодо запровадження нових ІТ-рішень, розширення міжнародного співробітництва та забезпечення більш тісної взаємодії з приватним сектором.

Держфінмоніторинг надалі продовжить займати проактивну позицію у створенні міцної, прозорої та ефективної системи фінансового моніторингу, яка зможе адекватно реагувати на сучасні фінансові загрози та сприяти економічному розвитку України.

Ознайомитись з повним текстом статті можна за посиланням.

___________________________________