Інформація щодо навчання з питань фінансового моніторингу

В рамках координації заходів з підвищення кваліфікації фахівців у сфері фінансового моніторингу, Державна служба фінансового моніторингу України інформує.

У сфері управління Держфінмоніторингу перебуває Державний навчальний заклад післядипломної освіти «Навчально-методичний центр перепідготовки та підвищення кваліфікації спеціалістів з питань фінансового моніторингу в сфері боротьби з легалізацією (відмиванням) доходів, одержаних злочинним шляхом, і фінансуванням тероризму». Зазначений навчальний заклад здійснює підвищення кваліфікації спеціалістів з питань фінансового моніторингу у сфері запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, і фінансуванню тероризму.

До викладання у Центрі залучаються провідні фахівці Держфінмоніторингу, представники державних регуляторів, правоохоронних та судових органів, а також профільні викладачі вищих навчальних закладів України, які мають практичний досвід розробки та впровадження законодавства в сфері боротьби з легалізацією (відмиванням) доходів, одержаних злочинним шляхом, і фінансуванням тероризму, розкриття фінансових злочинів тощо.

За результатами навчання слухачі складають іспит та отримують свідоцтво про підвищення кваліфікації.

Перепідготовку та підвищення кваліфікації можна пройти в Центрі на базі відділів у Києві, Харкові та Львові.

З більш детальною інформацією можна ознайомитись на офіційному веб-сайті Центру http://finmonitoring.in.ua, або за адресою: 04050 м. Київ, вул. Білоруська, 24, тел: (044) 594-16-21, 594-16-22, 594-16-24.

 

Прес-служба

Держфінмоніторингу

presa@fiu.gov.ua

www.fiu.gov.ua