Голова Держфінмоніторингу Ігор Борисович Черкаський провів робочу зустріч з Послом ОБСЄ в Україні Вайтодасом Вербою

15 грудня 2016 року Голова Державної служби фінансового моніторингу України Ігор Черкаський провів робочу зустріч з Послом Організації з безпеки та співробітництва в Європі (ОБСЄ) Вайтодасом Вербою.
В ході зустрічі Ігор Борисович Черкаський висловив подяку ОБСЄ за підтримку ініціатив Держфінмоніторингу, зокрема щодо організації та проведенні національної оцінки ризиків відмивання коштів та фінансування тероризму в Україні.
Особливу увагу було приділено обговоренню питань щодо подальшого ефективного співробітництва між Держфінмоніторингом та ОБСЄ на шляху побудови ефективної системи фінансового моніторингу.
Держфінмоніторинг та ОБСЄ продовжуватимуть співпрацю задля ефективного впровадження в Україні дієвих механізмів боротьби з відмиванням «брудних» коштів та фінансуванням тероризму.

Довідково:
Організація безпеки та співробітництва в Європі (ОБСЄ) – регіональна організація, яка поєднує 56 країн, розташованих в Північній Америці, Європі й Центральній Азії. У січні 1995 року вона набула статусу міжнародної організації. Україна є учасницею ОБСЄ з 30 січня 1992 року. Сьогодні ОБСЄ – це трансатлантична безпекова структура, повноправним членом якої є Україна.

Прес-служба
Держфінмоніторингу
presa@fiu.gov.ua
www.fiu.gov.ua