Держфінмоніторингом забезпечено переклад Звіту про взаємну оцінку України за результатами 5-го раунду оцінювання Комітетом MONEYVAL

Державною службою фінансового моніторингу України перекладено та оприлюднюється української мовою Звіт взаємної оцінки України за результатами 5-го раунду оцінювання Комітетом експертів Ради Європи з питань оцінки заходів протидії відмиванню коштів та фінансуванню тероризму (MONEYVAL).
Звіт було затверджено 7 грудня 2017 року на 55-му Пленарному засіданні Комітету MONEYVAL (м. Страсбург, Французька Республіка) та оприлюднено на офіційному веб-сайті Комітету MONEYVAL 30 січня 2018 року.
Цей міжнародний документ включає в себе комплексну рейтингову оцінку ситуації в Україні з питань запобігання та протидії відмиванню коштів, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення.
З повним текстом документу українською та англійською мовами можна ознайомитися на веб-сайті Держфінмоніторингу в розділі «Діяльність»  - «Міжнародне співробітництво»/«Звіти про оцінку».
 
Прес-служба
Держфінмоніторингу
presa@fiu.gov.ua
www.fiu.gov.ua