Держфінмоніторингом з 16 березня 2020 року вводиться в експлуатацію новий вебсайт - fiu.gov.ua

З метою поглиблення та удосконалення співпраці з громадськістю, прозорості та відкритості у діяльності, Держфінмоніторингом з 16 березня 2020 року вводиться в експлуатацію новий вебсайт.

Враховуючи міжнародно-правовий статус Держфінмоніторингу, як національного підрозділу фінансової розвідки (Financial Intelligence Unit, FIU), вебсайт зареєстрований у мережі Інтернет за адресою: fiu.gov.ua.

Цей вебсайт є офіційним вебсайтом Держфінмоніторингу для оприлюднення у мережі Інтернет інформації про свою діяльність.

Новий вебсайт Держфінмоніторингу має сучасний дизайн та більш зручний і доступний функціонал українською та англійською мовами, а також забезпечує доступність для користувачів з порушенням зору.

Структура вебсайту враховує вимоги та потреби громадськості, суб’єктів первинного фінансового моніторингу щодо діяльності Держфінмоніторингу, нормативно-правового та методичного забезпечення, міжнародних стандартів та актуальних питань у сфері фінансового моніторингу.

З нагоди введення в експлуатацію нового вебсайту, Голова Держфінмоніторингу Ігор Борисович Черкаський відмітив:

«Держфінмоніторинг продовжує наполегливо створювати додаткові сучасні інформаційні інструменти для покращення координації і співробітництва з приватним сектором та громадськістю, адже це є головною запорукою успішної реалізації державної політики в антилегалізаційній сфері».

Створення нового вебсайту Держфінмоніторингу реалізовано завдяки підтримці Антикорупційної ініціативи Європейського Союзу в Україні (EUACI), що фінансується ЄС і співфінансується та впроваджується Данською агенцією з міжнародного розвитку (DANIDA).

Довідково:

Із введенням в експлуатацію нового вебсайту, з 16 березня 2020 року припиняється супроводження вебсайту Держфінмоніторингу, який був зареєстрований у мережі Інтернет за адресою www.sdfm.gov.ua, та виводиться з експлуатації з 1 травня 2020 року.

До виведення зазначеного вебсайту з експлуатації, доступ до його контенту надано за адресою: old.fiu.gov.ua.

_____________________________________________