Держфінмоніторингом проведено навчання для ріелторів, як суб’єктів первинного фінансового моніторингу, в рамках підготовки до місії експертів MONEYVAL

Державною службою фінансового моніторингу України 30 січня ц.р., в рамках підготовки до 5-го раунду взаємної оцінки національної системи запобігання фінансового моніторингу Комітетом експертів Ради Європи (MONEYVAL), проведено тренінг - практикум для представників суб"єктів підприємницької діяльності, які надають посередницькі послуги під час здійснення операцій з купівлі-продажу нерухомого майна, за участю Асоціації фахівців з нерухомості (ріелторів) України.
Під час тренінгу учасникам було презентовано основні аспекти підготовки до оцінки суб’єктів первинного фінансового моніторингу, що регулюються Держфінмоніторингом.
Окремо під час навчання розглянуто орієнтовний перелік питань для ріелторів, що можуть бути підняті в рамках роботи місії.
 
Довідково:
П’ятий раунд взаємної оцінки національної системи фінансового моніторингу Комітетом експертів Ради Європи з питань оцінки заходів протидії відмиванню коштів та фінансуванню тероризму (MONEYVAL), відбудеться у період з 27 березня по 8 квітня 2017 року.
 
Прес-служба
Держфінмоніторингу
presa@fiu.gov.ua
www.fiu.gov.ua