Держфінмоніторингом продовжується міжнародна співпраця в рамках проекту GIZ «Підтримка реформи управління державними фінансами та консультантом у галузі державних фінансів»

Держфінмоніторингом 26 березня 2015 року проведено робочу зустріч з представниками Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ), Центральної кримінальної інспекції м. Брауншвейг (Німеччина) та Посольства Федеративної Республіки Німеччина в Україні.
Вказана зустріч відбулась в рамках проекту GIZ «Підтримка реформи управління державними фінансами», що впроваджується в Україні.
Під час робочої зустрічі іноземних експертів було поінформовано про функціонування в Україні національної системи запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення.
Також було обговорено питання щодо надання Україні технічної допомоги з боку GIZ щодо обміну міжнародним досвідом запровадження механізмів імплементації міжнародних стандартів FATF.

Прес-служба
Держфінмоніторингу

presa@fiu.gov.ua
www.fiu.gov.ua