Держфінмоніторинг забезпечує інформування громадськості про реалізацію державної політики у сфері протидії відмиванню коштів та фінансуванню тероризму

14 серпня 2018 року відбулось шосте засідання Громадської ради при Держфінмоніторингу.
Учасників засідання представники Держфінмоніторингу ознайомили з основними аспектами проекту Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України у сфері запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення», який розміщено на сайті Держфінмоніторингу 27.07.2018.
За результатами обговорення нових положень зазначеного проекту закону, членами Громадської ради ініційовано питання про направлення своїх зауважень та пропозиції до Міністерства фінансів України, як головного розробника зазначеного законопроекту.
Також членами Громадської ради при Держфінмоніторингу на засіданні розглянуто пакет документів від представника інституту громадянського суспільства та прийнято рішення про включення його до складу Громадської ради.
Матеріали засідання Громадської ради будуть розміщенні на офіційному веб-сайті Держфінмоніторингу в розділі «Зв’язки з громадськістю»/«Громадська рада».
 
Прес-служба
Держфінмоніторингу
www.fiu.gov.ua
presa@fiu.gov.ua