Держфінмоніторинг розпочав підготовку детективів Національного антикорупційного бюро України

Новопризначені детективи Національного антикорупційного бюро України розпочали підготовку у сфері запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення.
Тренінги проходять на базі Навчально-методичного центру, що входить до сфери управління Державної служби фінансового моніторингу України.
Для новоспечених борців з корупцією буде презентовано кращі практики та досвід фахівців Держфінмоніторингу та міжнародних експертів з питань, що стосуються боротьби з відмиванням коштів та фінансуванням тероризму, з акцентом на антикорупційну складову.
Тематика тренінгів спрямована на підвищення ефективності та обізнаності детективів Національного антикорупційного бюро України під час виконання ними оперативно-розшукових та слідчих дій щодо корупційних злочинів.
Проведення такого роду тренінгів є одним із перших практичних результатів реалізації положень Угоди про співпрацю між Держфінмоніторингом та Національним антикорупційним бюро України, що передбачає, зокрема, обмін досвідом з основних аспектів діяльності відомств.

 

Прес – служба
Держфінмоніторингу

presa@fiu.gov.ua
www.fiu.gov.ua