Держфінмоніторинг отримав відзнаку за ефективну комунікаційну роботу

17-18 травня п.р. відбувся Третій Всеукраїнський форум фахівців у сфері урядових комунікацій #єдинийголос.

На платформі #єдинийголос зібралися фахівці комунікаційних підрозділів органів виконавчої влади, а також посли іноземних держав, урядовці, міжнародні PR-експерти, відомі фахівці у сфері публічних комунікацій, менеджменту та маркетингу, діджитал-технологій, креативної індустрії та ін.

Під час проведення Форуму колектив Держфінмоніторингу відзначений подякою за ефективну комунікацію в рамках платформи «#єдинийголос».

З цієї нагоди, Голова Державної служби фінансового моніторингу України Ігор Борисович Черкаський відзначив, що враховуючи статус підрозділу фінансової розвідки, Держфінмоніторинг приділяє досить значну увагу удосконаленню комунікативної роботи та підвищенню рівня інформування суспільства про діяльність Служби. Підтвердженням цього є відзнака в рамках Третього Всеукраїнського форуму у сфері урядових комунікацій.

Довідково:

Держфінмоніторингом до правоохоронних органів, починаючи з кінця І кварталу 2014 року, передано понад 3600 узагальнених та додатково узагальнених матеріалів на суму понад 790 млрд гривень.

Для взаємодії з громадськістю при Держфінмоніторингу діють Громадська рада, Науково-експертна рада, низка профільних робочих груп по співпраці з суб’єктами первинного фінансового моніторингу та профільними саморегулівними організаціями.

                                                                                                                                          Прес-служба Держфінмоніторингу
                                                                                                                                          www.fiu.gov.ua
                                                                                                                                          presa@fiu.gov.ua