Делегація Держфінмоніторингу бере участь у робочій зустрічі з представниками мережі інформаційного обміну Бюро FIU.NET, що проходить 6-7 листопада п.р. у м. Гаага, Нідерланди

В період з 6 по 7 листопада п.р. в м. Гаага, Нідерланди, делегація Держфінмоніторингу бере участь у робочій зустрічі з представниками мережі інформаційного обміну Бюро FIU.NET.

Під час участі представників Держфінмоніторингу у зазначеному заході передбачається: ознайомлення зі структурою та використанням мережі інформаційного обміну Бюро FIU.NET, зокрема в країнах Європейського Союзу;  обговорення механізмів та інструментів обміну інформацією між користувачами FIU.NET – ПФР Європейського регіону; огляд функціональних можливостей мережі інформаційного обміну FIU.NET; розгляд питання щодо підключення Держфінмоніторингу до мережі FIU.NET.

Довідково: FIU.NET є децентралізованою комп"ютерною мережею, яка допомогає Підрозділам фінансової розвідки Європейського Союзу розслідувати справи відмивання коштів та фінансування тероризму.

FIU.NET є проектом ЄС який фінансується Генеральним Директоратом внутрішніх справ Європейської Комісії, а також ПФР членами ЄС. Проект здійснюється Міністерством безпеки та юстиції Нідерландів та адміністрацією проекту, Бюро FIU.NET має свої представництва в штаб-квартирі Європолу в м. Гаага, Нідерланди.

 

Прес-служба Держфінмоніторингу
presa@fiu.gov.ua
www.fiu.gov.ua