Повідомлення про оприлюднення проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку подання суб’єктами господарювання, підприємствами, установами, організаціями, що не є суб’єктами первинного фінансового моніторингу, інформації на запит Державної служби фінансового моніторингу» від 2015-01-31

Повідомлення про оприлюднення проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку подання суб’єктами господарювання, підприємствами, установами, організаціями, що не є суб’єктами первинного фінансового моніторингу, інформації на запит Державної служби фінансового моніторингу»
 
На виконання вимог статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» Державна служба фінансового моніторингу України повідомляє про оприлюднення на офіційному веб-сайті Держфінмоніторингу (www.fiu.gov.ua) в розділі «Законодавство» - «Регуляторна діяльність»/«Оприлюднення проектів актів» проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку подання суб’єктами господарювання, підприємствами, установами, організаціями, що не є суб’єктами первинного фінансового моніторингу, інформації на запит Державної служби фінансового моніторингу» (далі – проект постанови), та аналізу регуляторного впливу до нього.
Прийняття постанови сприятиме оперативному та повному отриманню Держфінмоніторингом інформації від суб’єктів господарювання, підприємств, установ, організацій, які не є суб’єктами первинного фінансового моніторингу, що дозволить Держфінмоніторингу здійснювати належний аналіз фінансових операцій на предмет можливої причетності до легалізації (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом, або фінансуванню тероризму.
Проектом постанови пропонується затвердити Порядок подання суб’єктами господарювання, підприємствами, установами, організаціями, що не є суб’єктами первинного фінансового моніторингу, інформації на запит Державної служби фінансового моніторингу.
 
Пропозиції та зауваження до проекту приймаються протягом 1 місяця від дня оприлюднення проекту регуляторного акта на адресу розробника: поштову – 04050, м. Київ, вул. Білоруська 24; електронну – consultant@fiu.gov.ua.
Пропозиції та зауваження також можна надсилати на адресу Державної регуляторної служби України: поштову – 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, 9/11; електронну – inform@dkrp.gov.ua.