Повідомлення про оприлюднення проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку надання державними органами, державними реєстраторами на запит суб’єкта первинного фінансового моніторингу інформації про клієнта» від 2015-03-04

Повідомлення про оприлюднення проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку надання державними органами, державними реєстраторами на запит суб’єкта первинного фінансового моніторингу інформації про клієнта»
 
На виконання вимог статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» Державна служба фінансового моніторингу України повідомляє про оприлюднення на офіційному веб-сайті Держфінмоніторингу (www.fiu.gov.ua) в розділі «Законодавство» - «Регуляторна діяльність»/«Оприлюднення проектів актів» проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку надання державними органами, державними реєстраторами на запит суб’єкта первинного фінансового моніторингу інформації про клієнта» (далі – проект постанови) та аналізу регуляторного впливу до нього.
Постанова спрямована на  упорядкування процедури надання державними органами, державними реєстраторами на запит суб’єкта первинного фінансового моніторингу інформації про клієнта - інформації, що стосується ідентифікації та/або що необхідна для вивчення клієнта, уточнення інформації про нього або проведення поглибленої перевірки клієнта
Проектом постанови пропонується затвердити Порядок надання державними органами, державними реєстраторами на запит суб’єкта первинного фінансового моніторингу інформації про клієнта.

Пропозиції та зауваження до проекту приймаються у письмовому та електронному вигляді протягом 1 місяця від дня оприлюднення проекту регуляторного акта на адресу розробника: поштову – 04050, м. Київ, вул. Білоруська 24; електронну – consultant@fiu.gov.ua.
Пропозиції та зауваження також можна надсилати на адресу Державної регуляторної служби України: поштову – 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, 9/11; електронну – inform@dkrp.gov.ua.