Повідомлення про оприлюднення проекту постанови Кабінету Міністрів України «Деякі питання організації фінансового моніторингу» від 2015-04-03

Повідомлення про оприлюднення проекту постанови Кабінету Міністрів України «Деякі питання організації фінансового моніторингу»
 
На виконання вимог статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» Державна служба фінансового моніторингу України повідомляє про оприлюднення на офіційному веб-сайті Держфінмоніторингу (www.fiu.gov.ua) в розділі «Законодавство» - «Регуляторна діяльність»/«Оприлюднення проектів актів» проекту постанови Кабінету Міністрів України «Деякі питання організації фінансового моніторингу» (далі – проект постанови) та аналізу регуляторного впливу до нього.
Постанова регулює питання подання суб’єктами первинного фінансового моніторингу до Держфінмоніторингу відповідно до Закону України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення» інформації, необхідної для постановки їх на облік та зняття з обліку як суб’єкта первинного фінансового  моніторингу, а також питання виявлення, реєстрації, подання  суб’єктами  первинного фінансового моніторингу інформації про фінансові операції, що підлягають фінансовому моніторингу, іншої інформації, що може бути пов’язана з легалізацією (відмиванням) доходів, одержаних злочинним шляхом, або фінансуванням тероризму чи фінансуванням розповсюдження зброї масового знищення.

Пропозиції та зауваження до проекту приймаються у письмовому та електронному вигляді протягом 1 місяця від дня оприлюднення проекту регуляторного акта на адресу розробника: поштову – 04655, м. Київ, вул. Білоруська 24; електронну – consultant@fiu.gov.ua. 
Пропозиції та зауваження також можна надсилати на адресу Державної регуляторної служби України: поштову – 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, 9/11; електронну – inform@dkrp.gov.ua.