Повідомлення про оприлюднення проекту наказу Міністерства фінансів України «Про затвердження Положення про здійснення фінансового моніторингу суб’єктами первинного фінансового моніторингу, державне регулювання і нагляд за діяльністю яких здійснює Державна служба фінансового моніторингу України» від 2015-05-05

Повідомлення про оприлюднення проекту наказу Міністерства фінансів України «Про затвердження Положення про здійснення фінансового моніторингу суб’єктами первинного фінансового моніторингу, державне регулювання і нагляд за діяльністю яких здійснює Державна служба фінансового моніторингу України»
 
На виконання вимог статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» Державна служба фінансового моніторингу України повідомляє про оприлюднення на офіційному веб-сайті Держфінмоніторингу (www.fiu.gov.ua) в розділі «Законодавство» - «Регуляторна діяльність»/«Оприлюднення проектів актів» проекту наказу Міністерства фінансів України «Про затвердження Положення про здійснення фінансового моніторингу суб’єктами первинного фінансового моніторингу, державне регулювання і нагляд за діяльністю яких здійснює Державна служба фінансового моніторингу України» (далі – проект наказу) та аналізу регуляторного впливу до нього.
Проект наказу врегульовує діяльність суб’єктів первинного фінансового моніторингу – суб’єктів підприємницької діяльності, які надають посередницькі послуги під час здійснення операцій з купівлі-продажу нерухомого майна та їх відокремлених підрозділів, державне регулювання і нагляд за діяльністю яких у сфері запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення здійснює Державна служба фінансового моніторингу України.

Пропозиції та зауваження до проекту наказу приймаються у письмовому та електронному вигляді протягом 1 місяця від дня оприлюднення проекту регуляторного акта на адресу розробника: поштову – 04655, м. Київ, вул. Білоруська 24; електронну – consultant@fiu.gov.ua.
Пропозиції та зауваження також можна надсилати на адресу Державної регуляторної служби України: поштову – 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, 9/11; електронну – inform@dkrp.gov.ua.