Офіційний вебсайт Держфінмоніторингу визнано найкращим серед центральних органів виконавчої влади

За результатами проведеного Держкомтелерадіо моніторингу інформаційного наповнення офіційних вебсайтів органів виконавчої влади (https://cutt.ly/voVh0LS) у першому півріччі 2020 року, офіційний вебсайт Держфінмоніторингу визначено найкращим серед центральних органів виконавчої влади.

Слід відмітити, що рівень інформаційного наповнення вебсайту оцінювався за показниками щодо наявності інформації, якості інформаційного наповнення, який враховує рівень повноти, актуальності, навігаційної доступності розміщеної на вебсайті інформації, а також наявність функції пошуку та доступність інформації для сприйняття особами з порушеннями зору та слуху.

Крім того при оцінці враховано ступінь інформаційної прозорості та динаміки інформаційної прозорості, який демонструє, чи змінився рівень інформаційної прозорості суб’єкта владних повноважень.

З цієї нагоди Голова Держфінмоніторингу Ігор Борисович Черкаський відзначив, що інформаційна прозорість у діяльності Держфінмоніторингу завжди залишається важливим компонентом у співпраці з громадськістю та учасниками системи фінансового моніторингу.

Офіційний вебсайт Держфінмоніторингу (https://fiu.gov.ua/) створено завдяки підтримці Антикорупційної ініціативи Європейського Союзу в Україні (EUACI), що фінансується ЄС і співфінансується та впроваджується Міністерством закордонних справ Данії та введено в експлуатацію 16 березня 2020 року.

___________________________________________