2020-02-25 12:01:00

Держфінмоніторинг продовжує реалізацію Концепції «До100%вірно»

Представники Державної служби фінансового моніторингу України 24 лютого 2020 року взяли участь у експертному круглому столі «ЧАС ВІДКРИТИСЬ!».

Участь у вказаному заході взяли регіональний координатор Open Government Support Unit (Європа), представник Асоціації інноваційного управління (Австрія), представники організації OpenOwnerhip та національні експерти.

Під час вказаного заходу було презентовано національні проєкти Концепції та Плану реалізації механізму перевірки достовірності інформації про кінцевого бенефіціарного власника, що міститься в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань.

Міжнародними експертами було презентовано інформацію з актуальних питань порядку денного у сфері бенефіціарної власності та дотримання основних принципів перевірки інформації про бенефіціарних власників.

Держфінмоніторингом під час вказаного заходу було акцентовано особливу увагу на необхідності активного включення зацікавлених державних органів у практичну роботу щодо розбудови механізму перевірки інформації про кінцевих бенефіціарних власників.

По завершенню вказаного заходу відбулась урочиста церемонія підписання Меморандуму про стратегічне партнерство з розбудови механізму перевірки інформації про кінцевих бенефіціарних власників та створення першої Транснаціональної електронної лабораторії (BO TeLAB).

_______________________________________